Festival de teatre en micro format

L’Orfeó Badaloní i la companyia teatral El Cielo al Revés organitzen el FESTIVAL MÍNIMA EXPRESSIÓ, un certament de teatre en micro format a Badalona.

El doble propòsit d’aquest festival és, d’una banda, donar l’oportunitat a totes les companyies i grups d’estudiants de teatre que ho desitgin de mostrar al públic una peça de creació pròpia en format micro, i per una altra, introduir a la ciutat de Badalona una programació teatral en aquest format -encara poc tractat en aquesta ciutat- amb qualitat i continuïtat.

S’ha d’entendre el concepte micro-format com aquella peça que no excedeix dels 15-20 minuts de duració i que, tenint una estructura narrativa de principi, nus i desenllaç, esdevingui una unitat en si mateixa i no parteixi d’una peça de major format.

Per cada edició del festival es seleccionarà a quatre companyies, de entre totes les propostes rebudes, que tindran l’oportunitat de representar la seva obra davant de públic en repetides ocasions durant el festival.

En acabar el festival, s’otorgaran les mencions a les categories Millor Obra – Millor Actor – Millor Actriu – Proposta Més Original, obtingudes per votació del públic.

El festival tindrà  lloc a les diverses estàncies de l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, durant les tardes de dissabte i diumenge d’un mateix cap de setmana.

BASES PER PARTICIPAR EN EL FESTIVAL MÍNIMA EXPRESSIÓ

PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL MÍNIMA EXPRESSIÓ
Presentació de propostes: del 15 Gener 2018 al 5 Març 2018
Festival: 28 i 29 Abril 2018, tarda
Lloc: Espai Tolrà, carrer Enric Borràs 19-21, Badalona