RESIDÈNCIES ESCÈNIQUES

Les Arts Escèniques sempre han estat presents dins la trajectòria cultural de l’Orfeó Badaloní, l’Ateneu a lo llarg dels cent anys d’existència, emfatitzant tant en la promoció i formació de companyies i actors, com en la producció d’obres teatrals i musicals a la nostra ciutat.

Ara, a les portes del nostre centenari, volem donar un passet més enllà i ens envalentim a donar suport i recolzament, sempre dins del marc de les nostres possibilitats, a totes aquelles companyies teatrals que no disposin dels mitjans suficients per tirar endavant el seu projecte.

Per aquest motiu inaugurem un programa de residències dirigit a companyies professionals i/o semi professionals, emergents o amb experiència, per crear el seu projecte artístic amb l’ajut de l’ateneu.

Desitgem que aquest programa es converteixi en la oportunitat per a moltes companyies de fer realitat els seus projectes artístics, alhora que esdevingui un punt de referència en quant a noves propostes teatrals a la ciutat de Badalona.

Si tens o formes part d’una companyia teatral i t’agradaria portar a escena el teu projecte, mira les bases, emplena el formulari d’inscripció i envia’ns el dossier artístic.

Bases per a la Convocatòria