Omplim de música dissabte Santa Maria amb l’orquestra Vivace Assai

L’orquestra Vivace Assai de l’OB_L’Ateneu omplirà de música aquest dissabte dia 15 a les sis de la tarda l’Església de Santa Maria de Badalona. Aquesta actuació forma part de la programació dels actes del nostre centenari.

L’orquestra que dirigeix Emmanuel Niubò, dúctil i versàtil, ha dissenyat un programa amb música de corda que combinarà homogeneïtat tímbrica amb una gran diversitat de registres. S’interpretaran peces de Txaikovski, Dvorak i Respighi tractades de diversa manera: com una petita orquestra simfònica, com un gran quartet de cordes i com un substitut del llaüt, respectivament.

A conseqüència de les restriccions que comporta la situació sanitària actual l’aforament és limitat. Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden comprar de manera anticipada a entradium.com o la seu de l’ Espai Tolrà (C/Enric Borràs, 19-21), que està oberta al públic entre cinc de la tarda i vuit del vespre de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 13h. Es poden reservar també per telèfon: al 933 843 713.

Emmanuel Niubò, nascut a París de pare francès-català i mare argentina, és el director de l’orquestra Vivace Assai. Violoncel·lista professional, va començar a estudiar música amb quatre anys. Va ser membre del cor infantil de Radio France i va cursar estudis de direcció d’orquestra al conservatori de Dijon. Es va diplomar en direcció coral a l’ESMUC. El 2008 va traslladar la seva residència a Catalunya i ha participat en destacats projectes musicals com la direcció de la Polifònica de Puig-Reig i és assistent de direcció al Gran Teatre del Liceu.

Aquest acte ha estat possible organitzar-lo gràcies al patrocini de GRUMAT BADAGRÉS.

Notícies relacionades...