CAPELLA DE MÚSICA

És la formació coral d’adults més reduïda de l’entitat però, val a dir-ho, potser també la que treballa el repertori de peces més complexes de les tres. I se’n surten prou bé!

Fruit de la col·laboració amb El Patronat de la Processó de Dijous Sant i l’Associació Musical La Bossa Verda, l’any 2012 inicia la seva activitat el cor Capella de Música de Badalona amb la finalitat de rescabalar el gran patrimoni coral de músics i compositors catalans que ha quedat oblidat en arxius i biblioteques al llarg de la història. Això vol dir que les cançons que acostumen a treballar no solen ser conegudes, i ni molt menys populars, per a la majoria de públic.

Aquest cor, dirigit pel director Jordi SÁNCHEZ-CAROZ, treballa peces que bé es poden remuntar a l’edat medieval, o inclús a períodes anteriors, i que han estat reeditades per donar-les a conèixer durant els seus concerts. En moltes ocasions es tracta de peces sacres i, fins i tot, poemes musicals datats en una època on tot just el català començava a eixir com a llengua.

Degut a la complexitat del seu repertori, es fonamental tenir certa agilitat davant la partitura i un bon nivell de tècnica vocal per pertànyer a aquesta formació coral, tot i que els seus membres sempre van àvids de trobar nous companys de cant.

La Capella de Música sol intervenir en varis concerts a l’any, sobretot durant la Setmana Santa o el Nadal.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: de Setembre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dimarts, de 20.30h a 22.30h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Jordi SANCHEZ-CAROZ
  • Adreçat a: Adults