CANT CORAL

El cant coral ha estat i sempre serà la nostra raó de ser.

L’Orfeó Badaloní va nèixer a Badalona com una coral de veus mixtes, l’any 1921, dirigida pel mestre i compositor Antoni BOTEY. Ràpidament, aquella formació coral va convertir-se en una gran associació amb la finalitat de desenvolupar i difondre el cant.

Amb el pas dels anys, l’Orfeó Badaloní s’ha convertit en una entitat musical i cultural ferma, solidària amb la societat, i amb l’objectiu de difondre la cultura, la música, la dansa, les arts escèniques i la identitat catalana arreu del país.

A dia d’avui, l’Orfeó Badaloní compta amb tres formacions corals infantils, un cor de joves i tres cors d’adults, amb diferents personalitats i dinàmiques de treball:

Coral infantil Semicorxeres (de 6 a 8 anys)
Coral infantil Corxeres (de 9 a 11 anys)
Coral infantil Allegro (de 12 a 15 anys)
Cor Jove (de 16 a 18 anys)
Cor Orfeó Badaloní
Cor de Projectes
La Capella de Música de Badalona

En quant a formació musical, comptem amb cursos de Llenguatge Musical i Tècnica Vocal adreçat a tots els cantaires, cantin o no en alguna de les corals de l’Orfeó, que desitgin aprendre solfeig o millorar la seva tècnica de cant. També disposem d’un curs d’Iniciació al Cant Coral per a tota aquella gent adulta que no hagi cantat mai en cap coral i vulgui provar-ho.

A més, tenim en marxa varis grups d’Iniciació Musical per als més petitons de casa (de 3 a 5 anys), i  l’activitat Jocs de Falda, uns tallers teorico-pràctics per a famílies amb nadons.