Concert de Cors Infantils a Tiana

El passat dissabte 28 de maig varem celebrar a Tiana una trobada de corals infantils, en la que hi varen participar totes les formacions infantils de l’Orfeó Badaloní i les de la Societat Coral Joventut Tianenca, en total vuit corals que aglutinaren una setantena de nens i nenes des de p3 fins a la ESO.

Després dels assaigs parcials i conjunts de les vuit corals, el concert va començar puntual a les 18h, a l’església Sant Cebrià de Tiana, davant d’una multitud de pares, mares i familiars que esperaven embadalits la intervenció dels seus fills.

I així, durant poc més d’una hora, les corals es varen anar succeint una darrera l’altra, per ordre de edat dels cantats, per interpretar tres o quatre peces del repertori que han anat treballant durant el curs, fins a arribar a les 29 cançons programades.

Peces populars, catalanes, tradicionals d’arreu del món, inclús algunes de modernes varen mantenir al públic en constant atenció des del minut u, alhora que els flashs de les càmeres pampalluguejaven contínuament. Aplaudiments i ovacions en acabar cadascuna de les intervencions varen ajudar a animar i engrescar als cantaires més vergonyosos i a omplir de goig a tots. Per finalitzar, Sigues tu mateix, de Ricard GIMENO, va ser cantada per totes les corals conjuntament.

En acabar l’acte, xuxes per a la canalla, rams de flors per a les sis mestres, i obsequis per a l’Orfeó Badaloní per haver participat d’aquesta meravellosa vetllada.

També la organització de la Coral Joventut Tianenca va tenir un detall per a tots els assistents, doncs en acabar ens varen convidar a un refrigeri per als més grans i a una bona xocolatada per als més menuts.

Des d’aquí volem agraïr a tots els cantaires, mestres, organitzadors i voluntaris per obsequiar-nos amb un concert i una estada que serà difícil d’oblidar. Gràcies a Marta CONDEMINAS i Silvia PLANAGUMÀ, directores i mestres de les corals tianencas Claus de Sol, Claus de Fa i Arpes. Gràcies a Maria GUIRADO, Marta CALVET, Marta MATEU i Glòria LORENTE, directores i mestres de les corals badalonines Semifuses, Fuses, Semicorxeres, Corxeres i Allegro. Gràcies a Eduard MONTAÑO, Pere ROCA i Carles ARQUÉde la organització tianenca. Gràcies a l’església de Sant Cebrià i a totes les persones anònimes que varen estar donant un cop de mà, abans i després del concert…. i per descomptat, gràcies a tot el públic assistent.

Gràcies i fins la propera!

Orfeo Badaloní - Cant Coral Infantil - Trobada de corals Tiana

Orfeo Badaloní – Cant Coral Infantil – Trobada de corals Tiana

Notícies relacionades...