A GRUP VOCAL

A Grup Vocal (abans anomenats Amarcord) els vàrem conèixer en una primera instància sota el nom d’Amarcord, a la 2a edició del programa “Oh Happy Day” de TV3, de la que varen quedar finalistes.

Compost per una tretzena cantants i dirigits per Marc SAMBOLA, A Grup Vocal destaca per la seva versatilitat a l’hora d’afrontar qualsevol estil musical, explorant al màxim la tècnica vocal i unes coreografies plenes de força i vitalitat que arriben al públic amb una interpretació honesta i explosiva. Ha aconseguit crear un segell propi que els diferencia i els fa ser únics fent un us de les dinàmiques musicals, efectes i compenetració dels colors de la veu sense renunciar a la coreografia i a la interpretació. A més, és un grup que no renuncia als passatges més delicats i a la poesia feta moviment per tal de fer valer l’etiqueta de versatilitat que des del primer dia se’ls ha atorgat.

La nostra relació es va iniciar el març de 2015 quan A Grup Vocal, a través de la Federació d’Ateneus de Catalunya, varen fer una crida per trobar una Entitat que els acollis dins del seu projecte, i l’Orfeó Badaloní els va abraçar.

A Grup Vocal ha actuat arreu de Catalunya, destacant el cicle Veus Pedrera Endins a la Casa Milà de Gaudí, la participació al concurs de talents de Gestmusic per TVE Insuperables i també a la gala dels ‘Premios Max de las Artes Escénicas’ celebrat al teatre Barts de Barcelona. L’any 2015 va estrenar el seu primer espectacle: DotzemilRaons i, cap al novembre del mateix any, varen presentar el seu treball discogràfic Play amb un nou espectacle que portava el mateix nom. El darrers han estat Acústics, estrenat també a Badalona el setembre del 2016, i Octubre estrenada setembre del 2018.

Fragment del especial de l’Oh Happy Day de la Teva Cançó el desembre de 2015, amb l’actuació de Amarcord Grup Vocal.