A Grup Vocal enceta el cicle “Acústics Tardor”

L’espectacle es va estrenar el passat 8 de setembre de 2016 a Badalona, i és la continuació del cicle Acústics que va tenir una molt bona acollida a principis d’estiu. Ara, a més, l’espectacle compta amb algunes novetats com el nou vestuari del grup o la incorporació del director, en Marc SAMBOLA, com a cantant.

Tot i així, el grup ha apostat per mantenir l’esperit d’aquest cicle de format íntim en què els artistes deixen veure la seva part més humana i s’apropen al públic des del primer moment. Els membres d’A Grup Vocal fan un repàs per moltes de les cançons que els han acompanyat en el seu pas per TV3 i en la seva trajectòria posterior, però d’una manera més personal, compartint les emocions amb el públic i explicant cadascuna de les històries “de tu a tu”.

El cicle Acústics Tardor, que s’allargarà fins a finals d’Octubre, és una cita imprescindible tant per aquells que no van poder assistir als concerts programats durant l’estiu com per aquelles persones que vulguin repetir aquella experiència.

Notícies relacionades...