GRUP EXCURSIONISTA GAVINA

El Grup Excursionista Gavina neix al si de la Coral Gavina de la comunitat dels Carmelites Descalços de Badalona, cap allà el 2002.

El fet que uns quants cantaires decidissin organitzar algunes petites excursions pels voltants de la ciutat, va anar animant el grup que, poc a poc, va anar agafant experiència i plantejant-se reptes més interessants.

Des de aleshores, aquell modest grup inicial ha anat creixent en nombre d’aficionats i es pot dir que a dia d’avui s’ha consolidat com a grup excursionista amb un bon número de participants.

Els quilòmetres recorreguts en aquests anys per aquesta colla superen ja els 2800, cobrint nombroses rutes emblemàtiques del territori català -com el GR2, el GR175 o la ruta Montserrat-Núria- i, puntualment, també alguns dels cims més accessibles del Pirineu.

Alguns socis de l’Orfeó Badaloní també en són membres d’aquesta colla d’excursionistes i companys de camí, i des d’aquí us animen a tots a participar d’aquesta activitat tan saludable i enriquidora.

A la mateixa web del Grup Excursionista Gavina hi podeu trobar una ressenya per cadascuna de les excursions fetes i un munt d’imatges dels paratges recorreguts.

Si esteu interessats en participar en les seves excursions podeu adreçar-vos a en Joan Masdeu, a la següent adreça electrònica: masdeuj@hotmail.com