INICIACIÓ AL CANT CORAL

El taller d’Iniciació al Cant Coral és una iniciativa més de l’Órfeó Badaloní per apropar aquesta disciplina a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l’àmbit del cant i que no tinguin cap tipus d’experiència prèvia.

Aquest curs introductori, de la mà del mestre Emmanuel NIUBÓ, té la finalitat de donar seguretat i animar a totes aquelles persones que en alguna ocasió s’han plantejat cantar en alguna coral, però que per desconeixement, o potser vergonya, finalment no s’han decidit a donar el pas.

Aquesta formació s’articula en vuit classes setmanals, d’una hora i mitja cadascuna.

Cada classe constarà d’una primera part d’escalfament vocal i corporal (normalment uns 30 minuts), destinada a permetre una major eficàcia del treball ulterior, així com a inculcar unes bases tècniques sòlides i ben assimilades. La resta de la classe es dedicarà a l’aprenentatge i consolidació d’una o més competència bàsica del cantant de cor i a la seva aplicació pràctica mitjançant una obra o peça de música adequada a les competències abordades i al nivell dels participants al curs.

Paral·lelament a aquestes classes, i a mitjans del curs, s’animarà als alumnes a assistir a assaigs d’un o de diversos cors de la pròpia entitat a fi de complementar les nocions adquirides a les classes amb l’observació d’assaigs reals, ajudant-los i orientant-los en la seva tria.

Al final d’aquest curs, els participants seran aptes per determinar si volen seguir endavant amb la pràctica del cant coral i si els agrada més especialment algun tipus de música, ajudant-los a escollir la formació més adient pels seus gustos musicals, el seu nivell i la implicació i dedicació que pensen invertir en aquesta activitat.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: Reinici cada 2 mesos
  • Dia i horari d'assaig: els dimecres, de 18h a 19.30h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Emmanuel NIUBÓ
  • Adreçat a: Adults