Tornen els Jocs de Falda!

Ja avisàvem que aquest any vindríem carregats de novetats i bones notícies, i és que reprenem una de les activitats que vam haver d’aturar amb motiu de la pandèmia i està pensada pels més petitons de la casa: els Jocs de Falda! Si alguna vegada l’has sentit, però encara tens dubtes sobre en què consisteix o t’agradaria saber com estan pensats els tallers que començarem ben aviat, continua llegint l’article.

Els Jocs de Falda són una activitat didàctica i musical dirigida a famílies amb nadons o infants fins a 4 anys, i es poden considerar les primeres propostes culturals que se’ls fa als infants des del naixement i durant els primers anys de vida. Provenen de la cultura popular, heretada generació rere generació, en la que els adults proposen una estructura de relació que té un text, una música i un moviment.

Les músiques són molt senzilles, per tal que siguin molt assequibles i els nens hi puguin participar activament, i generalment parlen de la descoberta del cos i de l’entorn immediat i vivencial dels nens. Les propostes de moviment són interactives, de forma que el moviment de l’infant sempre sorgeix com a resposta de la provocació d’un adult. D’aquesta forma s’estableix un diàleg a través de la veu i el cos, així com una disciplina corporal i de psicomotricitat que el nen aprèn a través del joc i d’una forma divertida, tot preparant-lo per les adquisicions futures com l’equilibri, la parla i l’expressió.


HORARIS I GRUPS

  • Tatanets (0 fins a 2 anys): divendres, de 16.30 a 17.30 h
  • Cuquetes (a partir de 2 i fins a 4 anys): divendres, de 17.30 h a 18.30 h

El taller de Cuquetes està pensat per a la continuïtat a les sessions de Jocs de Falda, amb activitats més dinàmiques. Està adreçat a criatures d’entre 2 i 4 anys.

Aprendrem, ballarem danses tradicionals, treballarem les parts del cos o crearem instruments.


ELS MESTRES

Jordi TORNER

  • Metge i psicoanalista
  • Cofundador del Centre d’Higiene i Salut Mental de Badalona
  • President de l’Associació pel Foment de la Salut a les Llars d’Infants
  • Creador dels “Tallers de Jocs de Falda”

Bet PARÍS

  • Conductora dels tallers de Jocs de Falda

 

INSCRIPCIONS OBERTES!

Per inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb la nostra Secretaria, ja sigui a través del correu info@orfeobadaloni.cat o trucant al 933843713 

 

Notícies relacionades...