Ja s’ha fet públic el MANIFEST del Dia Mundial del Teatre 2019

El Dia Mundial del Teatre se celebra anualment el 27 de març, des del 1961.

Diversos esdeveniments teatrals nacionals i internacionals són organitzats per commemorar aquesta ocasió. Un dels més importants és la circulació del Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre -o Manifest– a través del qual, una figura important en el món comparteix les seves reflexions sobre el tema del Teatre i la cultura de la pau.

Enguany, aquest manifest ha estat encarregat a Guillem ALBÀ (pallasso, director i actor associat de l’AADPC), i suposa el manifest conjunt de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, la Federació Grups Amateurs de Teatre i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.

El Manifest serà llegit per l’actor públicament durant celebració conjunta del Dia Mundial del Teatre que organitzen les tres entitats el mateix dia 27 de març, al Centre Moral de Gràcia, per reivindicar el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social, en un moment excepcional de construcció del país.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actriu professional, directora de grup amateur i secretària general de l’AADPC, Rosa ANDREU.

Aquí podeu llegir el Manifest 2019

Notícies relacionades...