Inicia el Centenari de l’OB!

Avui és un dia memorable pel nostre ateneu i per a tots aquells i totes aquelles de vosaltres que us l’estimeu i ens feu costat: avui donem inici, de manera oficial, el Centenari de l’OB.

No és caprici de ningú que el centenari comenci ara el mes de febrer, sinó que, realment, va ser el mes de febrer de 1921 quan cinc personalitats del món social i cultural d’aleshores van decidir fundar l’Orfeó Badaloní: Antoni BOTEY, Jaume COSTA, Ramon SALSAS, Salvador VALLS i Joan AYMERICH. L’Orfeó va néixer gràcies a la iniciativa de tots cinc, i ara, 100 anys després, segueix viu i ple d’energia gràcies a tots els socis i totes les sòcies, amics i amigues que ens fan costat.

Aprofitem per agraïr l’enorme l’esforç i dedicació a totes aquelles persones que des de fa mesos estan treballant per tal que el centenari vegi la llum, programant actes, lligant horaris, cercant col·laboracions, i replantejant fórmules i alternatives per si, arribat el moment, la pandèmia que ens ha tocat viure ens fa la punyeta d’una manera o altre (que quina sort la nostra també haver de celebrar el centenari l’any de la COVID. Però en fi..) Si més no, volem agrair-los públicament el seu afany i implicació.

Aprofitem també per fer públic el llampant logotip que ens acompanyarà durant tota la celebració. El disseny s’ha gestat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, a qui vàrem demanar mesos enrere la seva col·laboració i, aquest en concret, és el logo seleccionat de entre els més d’una vintena de propostes presentades. Properament publicarem l’entrevista amb Sara ROIG (@s.a.r.a.r.o.i.g), l’estudiant que ha ideat aquesta meravella gràfica.

Notícies relacionades...