Acord de col·laboració amb SOM MOBILITAT

El passat mes de juny l’Associació Orfeó Badaloní i la cooperativa Som Mobilitat SCCL van signar un conveni per tal de promoure i col·laborar en aquelles activitats que fomentin la mobilitat sostenible.

Ha estat molt fàcil per ambdues entitats trobar un punt de connexió, doncs Som Mobilitat és una cooperativa, també sense ànim de lucre, que té per objecte social proveir de serveis de mobilitat sostenible a les persones, entitats i organitzacions, mentre que, per la seva banda, l’Orfeó Badaloní, en el marc del seu compromís social amb el territori i l’educació en valors, considera adient promoure accions que també siguin de foment de la sostenibilitat mediambiental pel que fa al transport i la mobilitat.

Un dels avantatges d’aquest acord és que tots els associats de l’Orfeó podran gaudir d’una bonificació econòmica en cas de voler fer ús de vehicles elèctrics propietat de Som Mobilitat, alhora que contribueixen a reduir la contaminació atmosfèrica.

Som Mobilitat també promou l’ús compartit de vehicles elèctrics amb la finalitat de reduir el nombre de desplaçaments en vehicle privat, i facilitar l’alliberament de l’espai per a l’ús ciutadà.

Tots els serveis i avantatges que ofereixen Som Mobilitat a Badalona els podeu trobar a la seva web.

Orfeo Badaloni i Som Mobilitat
Ricard Abellán i Xavier Figuerola

Notícies relacionades...