Espai Tolrà

A l’Espai Tolrà disposem de varies sales, cadascuna d’elles amb unes característiques i dimensions pròpies, aptes per a diverses activitats.

SALA GRAN

La Sala Gran té una superfície d’uns 160 m2, de forma rectangular i diàfana. És una sala apta per a fer-hi balls, exercici físic, assaigs de teatre o altres activitats que requereixin un espai considerable.

Equipament: equip de so, climatització, miralls. Bany.

SALA MITJANA

La Sala Mitjana té una superfície d’uns 97 m2, quadrada i diàfana. És una sala apta per a fer-hi balls, exercici físic, assaigs de teatre o altres activitats que requereixin un espai considerable.

Equipament: equip de so, ventilació, miralls, piano. Bany.

SALA PETITA

La Sala Petita té una superfície d’uns 34 m2, rectangular i diàfana. És una sala apta per a fer-hi xerrades i reunions en petit format o activitats físiques que no requereixin de grans espais.

Equipament: equip de so.

SALA 1C

La Sala 1C, situada a la primera planta de la vivenda Tolrà, té una superfície d’uns 20 m2 amb sortida a una petita terrassa. És una sala apta per a fer-hi xerrades i reunions en petit format, formació musical o activitats infantils que no requereixin de gaire espai.

Equipament: equip de so, teclat. Bany.

SALA 2A

La Sala 2A, situada a la segona planta de la vivenda Tolrà, té una superfície d’uns 30 m2. És una sala confortable apta per a fer-hi xerrades i reunions en petit format, formació musical o activitats infantils que no requereixin de gaire espai.

Equipament: equip de so, teclat.

SALA 2B

La Sala 2B, situada també a la segona planta de la vivenda Tolrà, té una superfície d’uns 20 m2. És una sala confortable apta per a fer-hi xerrades i reunions en petit format, formació musical o activitats infantils que no requereixin de gaire espai.

Equipament: equip de so, teclat.