A la venda les participacions de LA GROSSA DE CAP D’ANY i sorteig d’una PANERA

Des de fa tres anys l’Orfeó Badaloní participa en el sorteig de La Grossa de Cap d’Any 2017, venent participacions de quatre números entre els seus associats i a tots aquells que ho demanin.

L’Orfeó Badaloní torna a apostar per la loteria de catalana, la Grossa, que destina el 100% dels seus beneficis a institucions catalanes relacionades amb el desenvolupament de programes socials.

Doncs el proper dilluns 20 de novembre, i fins el 15 de desembre, tindrem a la venda a la secretaria de l’Espai Tolrà les participacions d’enguany (no es faran reserves). Cada participació val 2€, dels quals 1€ és el donatiu que va per a la nostra entitat, i 1€ el que es juga a la loteria, repartit entre els números 01921, 01524, 32548 i 52478 (la aposta és de 25 cèntims a cada número per participació). De manera que si caigués el primer premi en un d’aquests quatre números, cada participació equivaldria a un premi de 5.000€.

A més a més, si el número de participació coincideix amb les darreres quatre xifres  del número premiat en el sorteig de la ONCE del 16 de desembre 2017, el portador s’endurà una fabulosa panera de nadal.

El benefici que l’Orfeó en tregui de la venda de la loteria anirà destinat íntegrament a sufragar les obres de millora i manteniment de l’Espai Tolrà, que molta falta ens fa.

El sorteig de la loteria de La Grossa de Cap d’Any es celebrarà el dia 31 de desembre de 2017.

Participeu i ajudeu-nos!

Panera de Nadal

Panera de Nadal

Notícies relacionades...