ESCOLA DE DANSA PICAROLS

L’Escola de Dansa és on els nens i nenes de 3 a 5 anys donen els seus primers passets dins l’àmbit de la dansa tradicional catalana. Actualment el grupe, sota el nom de Picarols,  està format per una dotzena de simpàtics dansaires, nens i nenes que amb la seva alegria i energia són l’ànima de l’Esbart Sant Jordi.

A més dels assaigs i actuacions que formen part del dia a dia de l’esbart, cal ressaltar les múltiples activitats extres que com a grup es duen a terme: sortides d’excursió, berenars, festes a l’estiu i la participació en les diferents actes que la cultura catalana en general, i Badalona en particular, ens ofereix.

L’essència lúdica de l’esbart converteix a aquesta en una activitat molt atractiva per als més menuts, doncs associen el moviment, la música, els saltirons i la dinàmica de grup a una extensió més del joc. Per a ells és com un passatemps; riuen, es diverteixen, fan amics i és relacionen amb nens i nenes de les seves edats mentre aprenen els puntejos bàsics i els moviments de les danses infantils. No és aquesta la manera més bonica de transmetre’ls la nostra cultura?

L’Eva GUILLÉN és l’experimentada mestra que ensenya i dona forma a aquest grup de petits dansaires.

El grup de l’Escola de Dansa, juntament amb l’Esbart Infantil i el Juvenil, tenen un calendari d’actuacions bastant potent, essent durant les festes de Maig el seu moment més àlgid.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: de Setembre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dissabtes, de 11.30h a 13h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Eva GUILLÉN
  • Adreçat a: Nens i nenes de 3 a 6 anys