ESBART INFANTIL MUNTANYENCA

L’Esbart Infantil és la continuació de l’Escola de Dansa, on els nens i nenes de entre 6 i 9 anys, sota el nom de Muntanyenca, aprenen balls ja una mica més elaborats, a la par que garanteix la continuïtat de la trajectòria de l’Esbart Sant Jordi. A dia d’avui, més d’una dotzena de dansaires formen aquest grup.

En l’Esbart Infantil, els menuts de casa ja són un xic més grandets (però igual de simpàtics i riallers, eh) i ja estan preparats per aprendre puntejos i moviments una mica més complicats que els seus petits companys.

La postura, la ubicació a plaça o a l’escenari, la rítmica, els temps… són només alguns dels conceptes que es treballen i perfeccionen en aquest grup, de manera constant, però sense perdre el caire infantil que els identifica i els fa tant especials.

Però també, a l’Esbart Infantil, a banda de la tècnica relacionada amb el ball, els nens i nenes aprenen a valorar, estimar i respectar la nostra cultura i tradicions a través de la dansa folklòrica.

Senzillament, genial!

Les mestres encarregades d’ensenyar els balls i formar a aquest grup de dansaires són la Laia PLATERO i l’Eva GUILLÉN.

L’Esbart Infantil, juntament amb el grup juvenil i l’Escola de Dansa, tenen un calendari d’actuacions bastant potent, essent durant les festes de Maig el seu moment més àlgid.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: de Setembre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dissabtes, de 11.30h a 13h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Laia PLATERO i l'Eva GUILLÉN
  • Adreçat a: Nens i nenes de 6 a 12 anys