COS DE DANSA

El Cos de Dansa és la formació que aglutina als dansaires joves i adults de l’esbart i que ha estat, des de sempre, l’eix principal de l’Esbart Sant Jordi. És la continuació i punt de referència dels grups infantils i juvenils de l’esbart i actualment està format per una vintena de dansaires de edat i aficions variades, però que comparteixen l’amor i la passió per la dansa i les nostres tradicions.

La principal activitat del Cos de Dansa, sempre sota la supervisió de’n Jaume DÍAZ, és assajar una i altra vegada per tal de perfeccionar els moviments i assolir danses cada vegada més complexes, tan en grup, com en parella, com en danses individuals. Naturalment, aquests assaigs tenen com a finalitat portar les danses a la plaça, davant de públic, bé en les festes locals o actuacions privades.

Però eeeps, no et pensis que tanta disciplina i esforç no tenen la seva recompensa, eh. I és que el sol fet de ballar ja és prou gratificant per a aquests artistes que no saben perdre’s ni un sol dia d’assaig, nevi, plogui o caigui un sol espatarrant.

El grup del Cos de Dansa, juntament amb l’Esbart Infantil, l’Esbart Juvenil i l’Escola de Dansa, tenen un calendari d’actuacions bastant potent, essent durant les festes de Maig el seu moment més àlgid.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: de Setembre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dijous, de 21h a 22.30h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Jaume DÍAZ
  • Adreçat a: Adults