TEATRE MUSICAL

El Teatre Musical  de l’Orfeó Badaloní està format per un simpàtic elenc de joves que se senten atrets per aquesta disciplina escenogràfica-musical.

En aquest grup ens hi trobem nens i nenes de 12 a 16 anys, actors que s’introdueixen al món del teatre a través d’exercicis i jocs teatrals i vocals, treballant la veu, l’expressió oral i corporal i la dicció. També es treballa la interpretació a partir d’escenes i de cançons de musicals coneguts (individuals i col·lectives), sempre amb traduccions i adaptacions al català en cas que no siguin originalment en aquesta llengua.

D’aquesta manera, els nens i nenes tenen una primera incursió en el gènere del teatre musical, dirigits per la mestra Júlia CORTINA, i coneixen i posen en pràctica les tècniques que requereixen la interpretació i el cant en aquest gènere, d’una manera amena i adequada a les seves edats.

Aquest grup, iniciat el passat 2015 -i que encara no ha trobat el seu nom artístic-, ja va poder mostrar el seu potencial durant la representació de l’obra musical Oliver!, estrenada al juliol del 2016 al teatre Círcol Catòlic i acompanyats pels seus companys adults del grup T-EMA.

El 2017 varen estrenar ells sols, ja com a formació independent i autònoma, el musical Snoopy, al teatre La Badalonense.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: d'Octubre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dimecres, de 17.30h a 19h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Júlia CORTINA
  • Adreçat a: Nens i nenes de 12 a 16 anys