Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CAMINS D’ATENEUS – Ruta

24 octubre 2021 a les 10.00

El projecte CAMINS D’ATENEUS és un projecte impulsat des de la delegació Territorial de Barcelona de la Federació d’Ateneus de Catalunya que busca fomentar la cohesió territorial des de la diversitat dels ecosistemes comunitaris (escoles, biblioteques, centres cívics, casals de barri, hotels d’entitats, ateneus, casals de joves i de gent gran, associacions de veïnes i veïns, comerç, altres entitats, ciutadania no organitzada, administració pública, etc….), visibilitzant i donant a conèixer aquests espais es vol atraure i fomentar la participació de nous segments de població en l’oferta cultural proposada pels ateneus.

Doncs bé, la propera excursió de Camins d’Ateneus tindrà lloc a Badalona, el proper diumenge 24, i cobrirà la  zona de la Plaça Pompeu Fabra, Dalt la Vila, els parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i acabarà el seu recorregut  amb la visita d’una de les entitats més emblemàtiques de Badalona: el Círcol. Dolors Nieto, historiadora i arxivera serà la guia que ens desvetllarà aquests racons tan singulars de Badalona.

Aquesta excursió per indrets de Badalona ha estat organitzada per les associacions culturals l’Oliva de Canyet, El Círcol, el Cor Marina i l’Orfeó Badaloní l’Ateneu.

La inscripció té un cost de 5€ que es destinarà íntegrament a Aspanin, entitat de Badalona sense ànim de lucre que defensa des de fa més de 50 anys els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.

Qualsevol persona amb ganes de caminar pot apuntar-se a aquesta ruta. Diumenge 24 d’octubre, sortida des de la Plaça Pompeu Fabra, a les 10h.

PER A INSCRIURE’S CAL FER-HO A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ

Si vols més detalls de la ruta, DESCARREGA’T el seu llibret.

 

Mostra els detalls

Data:
24 octubre 2021
Hora:
10.00