Acord amb el Col·legi Cultural de Badalona

image_pdfimage_print

Badalona es una gran ciutat, però és cosa de tots els badalonins, associacions, entitats i òrgans de govern locals que hi conviuen procurar fer-la millor dia a dia. Una eina que tenim tots al nostre abast és la possibilitat d’establir sinèrgies i col·laboracions per tal que els ciutadans en surtin beneficiats. És per aquest motiu que l’Orfeó Badaloní i el Col·legi Cultural de Badalona hem arribat a un acord per poder celebrar concerts en l’emblemàtic edifici conegut com la Torre Vella, seu actual del col·legi des del 1939.

Ambdues entitats estem convençuts que aquesta col·laboració beneficiarà a molts ciutadans de Badalona, doncs, per una banda, es veurà ampliada la oferta musical a la nostra ciutat, i de l’altra, molts badalonins podran conèixer i gaudir de la història que ens ofereix un edifici tan emblemàtic com és la Torre Vella, monument protegit com Bé Cultural d’Interès Nacional, i que es troba en un excel·lent estat de conservació gràcies a la cura e inversió que hi dediquen els seus propietaris.

El fet que aquesta institució tan exemplar com és el Col·legi Cultural permeti que s’hi celebrin actes musicals a la seva seu, i dins de tant simbòlic edifici, dona mostra del seu interès per fer de Badalona una ciutat millor.

torre-vella-badalona_72

Per tal d’estrenar i fer pública aquesta col·laboració, el proper 27 de novembre a les 18h iniciarem el Cicle de Joves Músics de Badalona a la sala d’actes de la Torre Vella (antic celler de l’oli) amb el Concert Blooming Duo, per a arpa i marimba.

Esperem doncs que us hagi semblat interessant aquesta notícia i que no us perdeu l’oportunitat de gaudir d’un bonic concert en un entorn meravellós.

You may also like...

1 Response

  1. 20 març 2017

    […] podran gaudir d’una visita guiada per l’emblemàtic edifici històric, per gentilesa del Col·legi Cultural de Badalona, que hi te les seves aules. La vetllada està patrocinada per l’Hotel Miramar. Les entrades, que […]